САЛСА, БАЧАТА И ЛАТИНО ТАНЦИ!

Обадете се: (+359) 0898-971-083

Bulgarian English French German Greek Italian Russian Spanish
ОТ 19.09.2016 г. НОВИ ГРУПИ ПО САЛСА, БАЧАТА, ЛАТИНО ТАНЦИ С РАУЛ ТОРРЕС - КУБА
Хореограф и инструктор по САЛСА и латино танци
УРОЦИ, ПАРТИТА И ЗАБАВЛЕНИЕ
Всичко научено в залата се прилага на дансинга
НОВА ЗАЛА - УЛ. ЛОЗЕНЕЦ № 15
За Вашето удобство и комфорт при танцуване, залата е оборудвана с огледала и станка за разтягане
УЧАСТИЯ В ТВ ПРЕДАВАНИЯ
Участия на Раул Торрес в различни телевизионни формати, продължаващи по два, три и повече месеци
УЧАСТИЯ В САЛСА КОНГРЕСИ И ТАНЦОВИ ФЕСТИВАЛИ
Уникални хореографии за сценични изяви

 

                                                 

СВЕТЪТ НА ЛАТИНО ТАНЦИТЕ

 

 

 

УЪРКШОП АФРО - КОНТЕМПОРАРИ ВСЯКА НЕДЕЛЯ С РАУЛ ТОРРЕС!

                                                   

 ЦЕНИ И КАРТИ С ОТСТЪПКИ

Цените в академията са съобразени с възможностите и желанието за посещение на един час седмично или на два, три и повече пъти седмично. Цените на уъркшопите се таксуват отделно.

Уъркшоп по Афро - Контемпорари с Раул Торрес от 19 до 21:00 часа, днес (08.01.2017 г.). Очакваме Ви!

Всяка неделя уъркшоп по АФРО - КОНТЕМПОРАРИ от 19 до 21:00 часа.

Ах, латино. Ако искате да се научите да танцувате и да се забавлявате, то определено сте попаднали на правилното място.

Раул Торрес е кубинец, който работи като хореограф и инструктор в България вече 14 години.

В Torres Dance Academy Tropicana се преподава Салса, ча-ча-ча, бачата, кубинска румба, контемпорари, афро джаз и съвременни танцови техники.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УЪРКШОПЪТ ПО АФРО - КОНТЕМПОРАРИ ОБИКНОВЕНО СЕ ПРОВЕЖДА НА ТРИ ЕТАПА. Може да бъде разбит и на четири етапа в зависимост от включените стилове.

Урок 3 в 1! Двучасовият уъркшоп преминава през 3 основни фази:

  • Контепорари, имащо за цел да разгреете тялото си, разтеглите мускулите, сухожилията, включително и тези, които тялото ползва рядко. Да придобиете гъвкавост, двигателни навици и координираност в движенията, да правите цялостни и завършени движения, разтегляйки се до край, за да не излгеждат половинчати и комични, да работите за "линия" на движенията, т.е. започвате и завършвате движенията от/в правилната изходната позиция. Всичко това в ритъм на автентична афро - румба музика, характерна с инструментите, които тренират мозъка на "зациклен" ритъм - да чува инструмента и да се приучи да усеща повече ритъма, а не само да го отброява (наум). Обобщено в тази фаза се научавате на техника в изпълнението на елементите, изходна позиция, координация, от къде започва, коя точно част на тялото участва в конкретното движение и коя не трябва да движите. Това има несравним ефект върху уменията ви да се движите красиво.
  • Основни афро-румба елементи - стъпвайки на загрявката от първата фаза е по-лесно да се надграждат детайлно движенията ви с базови елементи на афро и румба. Харектерното тук е, че изпълнението силно зависи от това да са много точно и правилно структурирани и изпълнени с голяма прецизност, техника, пластика, и е много съществено от къде тръгва и къде завършва самото движение. Честа грешка тук е да се правят "паралелно" движения с едновременното участие на всички мускули (части от тялото), а всъщност движението следва своя специфична логика и мусклите и частите на тялото влизат в движението в определена последователност и закъснение и излизат от него в друга последователност и закъснение. В резюме тези движение, не само имат висока степен на "универсалност", т.е. могат да се ползват в различни стилове - афро-румба, в салса, бачата и в други социални стилове. Също развиват цялостно (всички аспекти) - тялото се приучава на далеч по-комплексни и координирани движения, изпълнени с усещане на музиката, а не само с отброяването и.
  • Третата част е кратка, но подбрана хореография, имаща за цел да "изпрактикувате" наученото. Това е много подхощ начин да автоматизирате движенията, за да спрете да ги мислите без да разваляте техниката на изпълнение. Винаги в началото техниката се мисли - няма как. Но всеизвестно, е че мисленето на движението го прави "дървено" или изкуствено, а автоматизираното, но чисто изпълнено, изглежда естествено и впечатляващо. Когато движенията се автоматизират, практиката показва, че ги правиш с лекота дори след време. Първоначално изпълнението е на автентична афро музика, за да не забравяте "корена" а и за да чувате инструмента. "Пробват" се и други стилове, например салса, хип-хоп или нещо модерно или пък "джазирано". Това определено показва "универсалността" на всичко научено.

 САЛСА, КУБА! 

ЗАЛАТА!

Танцова академия Тропикана е на адрес - гр. София, кв. Лозенец, ул. Лозенец № 15, център "ЕЛИАС"

Вижте местоположението на новата зала в раздел "Контакти".
Очакваме Ви да се забавляваме заедно по кубински!

 

StartPrev12NextEnd

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ВИДОВЕ ТАНЦИ

Посещения

We have one guest and no members online